Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
#metoo


Det är så enkelt

Det är så enkelt
om du vill vara en riktig man
behandla alla flickor och kvinnor
så som du vill att andra män
skall behandla
din mor
din syster
din kvinna
din dotter

enkelt, eller hur?




Fri vers (Fri form) av Annaemi VIP
Läst 345 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-10-19 21:38



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Kloka, fina du!
2017-10-20

    ej medlem längre
jaaa så bra skrivet !
2017-10-20

  Fulbergarn
enkelt och bra kan verka
och det kanske det är
2017-10-19
  > Nästa text
< Föregående

Annaemi
Annaemi VIP