Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag andas dig

orden mot huden

ljuden mot halsen

leendet i skrattgropen



jag andas dig

mot golvet

i ögonvrån




Fri vers (Fri form) av Qiwi
Läst 413 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-10-19 21:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Qiwi
Qiwi