Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En dyrbar väninna fick en syn till mig på LP samlingen igår då jag sjöng om nådastolen (en barndomssång.)


"...min välsignelse över dina telningar"


"Jo, jag hade följande till dig: Medan du sjöng, "såg" jag Jesu gestalt bakom dig, i en purpurröd mantel o Han höll fram mantelsidorna om dig o Hans leende lyste som en stjärna! Sedan "hörde" jag en röst säga: "Be Min dyrbara Birgit, att memorera/"mumsa på" Jesaja 44:3-4! För Min kärleks skull."
Bibelcitatet:"Ty jag skall utgjuta vatten över de törstiga och strömmar över det torra; Jag skall utgjuta min ande över din säd och min välsignelse över dina telningar,
så att de växa upp såsom gräs, lika pilträd vid vattenbäckar."


Så obeskrivligt glad och uppmuntrad över detta att jag flugit på moln idag

Så kan ett ord från Gud betyda tiotusen gånger mer än ord av människor...


Jag har haft ett hårt liv och blivit ett frågetecken för många också för troende

men vad betyder det om jag är accepterade och älskad av himmelens Gud???


Jag tackar Dig min Vän som bar fram detta för att Du var så lyhörd uppåt då

jag som bäst behövde det i min vardagliga situation och så totalt oväntat...


Dagen kunde inte ha varit bättre vald och det visste Gud förstår jag Han som

alltid har rätt ord till rätt person i rätt tid. Min målsättning också då vi ju är

kallade som kristna att var "levande Kristusbrev , tillkommet genom vår tjänst,

skrivet icke med bläck, utan med levande Guds Ande, icke på tavlor av sten, utan

på hjärtats tavlor av kött." 2 Kor. 3:3




Övriga genrer av Bibbi VIP
Läst 590 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2017-10-19 22:05



Bookmark and Share


  Eva Helene VIP
Gläder mig med dig!
2017-10-22

  ResenärGenomLivet VIP
Han vet vad vi behöver...
2017-10-21

    ej medlem längre
Ja det var fint att få denna uppmuntran!
2017-10-20

  Niliboy
Berättat med kärlek å omtanke, det viktigaste vi kan äga!
2017-10-20

    ej medlem längre
Vilken gåva din varma vän gav åt dig!
2017-10-20

  Ess VIP
så fint, glad att din fina väninna fick Budskap till dig. Så härlig och rolig hon är på bilden också :)
2017-10-20

  walborg
Så fint Bibbi - blir glad!
2017-10-19
  > Nästa text
< Föregående

Bibbi
Bibbi VIP