Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

värk

När man saknar något så det gör ont

det kan jag förstå

Men denna värk i axlar, rygg, höfter, knä och händer.

Det är inte naturligt att känna så.

Sökt på SCB oljs men krångligt och dyrt




Fri vers (Fri form) av Jan Johansson
Läst 232 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-10-19 22:53



Bookmark and Share


    ej medlem längre
ingen tandvärk? Litet positivt i alla fall
värk i kroppen nypon lindrar en del
människor :)

2017-10-20
  > Nästa text
< Föregående

Jan Johansson
Jan Johansson