Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Haiku


längtan

känner din puls slå

Under min mun så skönt

Mycket längtan svårt




Bunden vers (Haiku) av Jan Johansson
Läst 243 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-10-19 23:27



Bookmark and Share


    ej medlem längre
fin haiku
2017-10-20
  > Nästa text
< Föregående

Jan Johansson
Jan Johansson