Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så som det borde vara.

En önskan för närhet
man kan krama om.
Som inte sviker och
Lämnar hjärtat tomt.
Ett delande som genererar en låga,
Som vänder mörka tankar till ljusa.




Fri vers av Nerdissta
Läst 195 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-10-19 23:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nerdissta
Nerdissta