Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tårar utan ansikte

 

Jag bär på tårar

utan ansikte

och skratt som aldrig

fått födas 

 

men att gå över

det gungfly

jag redan passerat

är inte meningen

med att minnas

för att försöka förstå

det som inte går att förstå




Fri vers (Fri form) av Fem hjärtan VIP
Läst 623 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2017-10-20 06:22



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Stark och i beröring
2017-11-04

  Solstrale VIP
Starkt förmedlat i en inre tvist! Bravissimo!
2017-11-01

  Nils-Robert
En dikt med stort djup
2017-10-24

  Bo Himmelsbåge
Jaa... ibland får man bara luta sig bakåt och acceptera det oförståeliga inom sig, med tårar utan ansikte och oförlöst skratt...
Fint skaldat!
2017-10-23

  ResenärGenomLivet VIP
En del får man bara släppa och sedan gå vidare...berörande dikt...
2017-10-21

  Alysse VIP
Så fint och berörande skrivet
med vackra formuleringar
och oändlig visdom
sprungen ur erfarenhetens
källa. Dock så vemodigt
och sorgset sjunger nu själen
det orden ej längre förmår
att berätta




2017-10-21

    Elisabeth Nilsson VIP
En del saker kan man aldrig förstå. Man får leva ändå. Den känslan skriver du tänkvärt och fint om.
2017-10-20

    Dan Myrbeck
Tänkvärt..
2017-10-20

  Rise Little One
En sorglig resa genom livet.
2017-10-20

    ej medlem längre
Mycket vemod och smärta bor i dina ord.
2017-10-20

  aol
Som att falla resa sej stappla vidare i en kretsgång man kämpar att ta sej ur ett så sorgligt dilemma. Så berörande skaldat kram.
2017-10-20
  > Nästa text
< Föregående

Fem hjärtan
Fem hjärtan VIP