Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
naken och kåt står man och diskar i köket och kommer på att att idag vill jag faktisk inte allt ta på mig.


Heldag naken

barbröstad, naken går jag runt i lägenheten och hoppas att grannen ska se mig genom hans fönster snurra några piruetter.
Jag känner mig varm och öm.
stryker min kropp mot väggarna samtidigt som jag går runt med den hopknölade chipspåsen i min hand.

Jag slår ännu en piruett mot soffan och trycker mina bröst mot lädersoffan och lämnar 2 små märken från mina piercingar.
Jag längtar tills att du kommer hem från jobbet så att vi kan ha resten av denna nakna dagen tillsammans.




Fri vers (Prosapoesi) av Blodröd ros
Läst 232 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-10-20 12:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Blodröd ros
Blodröd ros