Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Se Skavlan i kväll om Batras frieri


Kärlekens kugghjul

Det här med att människor kan falla för varandra

är något övernaturligt

Vad är det som gör

att man kan haka i varandra

i livets kugghjul ?

 




Fri vers (Fri form) av Valter Örn VIP
Läst 292 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-10-20 12:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP