Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kritisera ej

Sluta kritisera

Det är ingen mening

Du blir bara själv kritiserad

Du ska inte tro att du vet att något är bättre

Så håll tyst

och låt galenskaperna fortsätta

leva sitt eget liv




Övriga genrer (Satir) av Valter Örn VIP
Läst 246 gånger
Publicerad 2017-10-20 13:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP