Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hemliga vi

Han kysser mig på dansgolvet
framför våra vänner
vi går hem tillsammans den natten
men han säger att det var en dålig idé
att låta alla se oss, tillsammans
samtidigt rör sig hans händer över min kropp
och hans läppar mot min hals




Fri vers av artaug
Läst 427 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-10-20 13:12



Bookmark and Share


  Flisan
Hejsan igenkänning!
Hur lyckas du alltid träffa alldeles precis rätt?

2017-10-23
  > Nästa text
< Föregående

artaug
artaug