Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vänskap

Hon ser att jag kollar på honom när
han skrattar åt något den där franska tjejen precis sa
Hon har röda läppar och lätt ögonsminkning

"Du är mycket snyggare än henne" säger hon,
tar tag i min hand för att följa henne in i klubben
och vi dansar tills våra fötter gör ont




Fri vers av artaug
Läst 786 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-10-20 13:33



Bookmark and Share


  Elliinor
Vad fint!
2017-11-11
  > Nästa text
< Föregående

artaug
artaug