Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt hem

Mitt hem är ibland nära
ibland långt bort
osäker
kärleksfull
misstänksam
varm
grå
tillgiven
orolig
intelligent
desperat
samsad
dum
vacker
Det bästa av mitt hem
är
just du




Fri vers av Minona
Läst 185 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-10-20 17:32



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Där kärleken är!
2017-10-29
  > Nästa text
< Föregående

Minona
Minona