Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min kärlek för evig

 

Dimman drar sina trådar

genom mina bedjande händer

jag fryser en skärva av krossat hjärta

i skydd av skogens mörker.

 

Fyren på udden blinkar sitt ljus

av hopp och längtan fylls mina tårar

tyngdlöshetens vackra dans

kommer mig till mötes

lägger sin varma takt runt mitt bröst

renar mina otrogna tankar

och tar min kärlek för evig.

 




Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 483 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-10-20 19:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP