Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dimman dansar.

Dimman dansar
över morgontrött gård.
Solen avvaktar
bakom skimrande moln.
Frosten har dekorerat
växterna i frostigt vitt.
Löven från rönnen
göms under nattgammal is.
Sen börjar solen sakta
skimra och gnistra.
Överraskar naturen
som långsamt vaknar till liv.
Sidensvansarna mumsar på rönnbär
luften är klar och hög.
Solstrålar leker bland markens löv
dagen vaknar till liv.




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 666 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2017-10-20 19:27



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Underbar dikt.
2017-12-01

  Lars Hedlin
Tycker om din text
2017-11-04

  Blått Norrsken VIP
Fint och krispigt !!! Påminns om den vackra naturen vi omges med .
2017-10-26

  Gunnel Eriksson VIP
Vacker beskrivning av hur naturen vaknar på hösten.
2017-10-23

  ULJO
Gillar din hödtdik
2017-10-23

  ResenärGenomLivet VIP
Vacker höstdikt...
2017-10-21

    ej medlem längre
Det är samma här, du målar vackra bilder med dina ord..
2017-10-21

  Rise Little One
En verklig beskrivning om natur och dess skönhet
2017-10-21

  Marita Ohlquist VIP
Levande och detaljrikt, det känns som om jag är där!
2017-10-20
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP