Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I grunden omarbetad.


Rosa lasciva

Och pulserande skikt
för pressad panik
och fruktfylld struktur,
ur tröttsamma sekler,
ur skymtade hånflin,
förbi knutor slagna.
Slagna, slagna med knutor.

Svarta hugg på hugg
förmår ingen igen
förmår alla ändå
ändå förmår man
igen och igen
taggar bryter igenom
lurad och igen.
Lurad, lurad och trött.




Fri vers av Mats Gyllin VIP
Läst 171 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-10-20 20:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mats Gyllin
Mats Gyllin VIP