Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FÖR!

För mycket jobb.
För mycket ångest.
För mycket brajj.
För mycket sprit.
För mycket kaffe.
För mycket tankar.
För mycket känslor.
För mycket utav allt.

För lite sömn.
För lite glädje.
För lite skratt.
För lite mat.
För lite socialt.
För lite prat.
För lite sms.
För lite netflix
För lite utav allt.

Alldeles för mycket mig.
Alldeles för lite dig.




Prosa av Niz
Läst 258 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-10-20 21:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Niz
Niz