Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hon är bra för hennes ångest får honom att ignorera sin egen och det är inte bra alls egentligen men vem fan vet hur man tar sig igenom saker istället för förbi


Är det kärlek, alla dessa ledtrådar



Måla en scen
Tryck den på de svettiga lakanen
Hans siluett,
slanka midja, breda axlar,
hans andhämtning när han sover

Hennes rufsiga hår,
hennes alltid skenande hjärta

Ledtrådar av natten
utspridda över sängen

Är det kärlek
att dras till varandra trots alla
inte bordes
Att hon kysser hans panna när han gråter
Att han vet att hon somnar bäst
efter en orgasm

Är det kärlek eller invanda mönster
som en gång var kärlek

Eller är det samma sak





Fri vers (Fri form) av mögel
Läst 290 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-10-21 02:49



Bookmark and Share


  minblekakind VIP
Om det är kärlek eller invanda mönster som en gång var kärlek är en fråga jag ställt mig själv många gånger på sistone. Jättefint skrivet!
2017-10-26
  > Nästa text
< Föregående

mögel