Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bild 1.


reser mig ur bilden
som
spränger mitt inre

jag är otydlig

skuggan är skarp

mörker
och
ljus
väger lika mycket

ingen vill ha
det
få tvingas bära

jag hör det tunga hjulet rotera

jag blundar


jag hör havet




Fri vers av Oskar Styrbjörn VIP
Läst 504 gånger och applåderad av 35 personer
Publicerad 2017-10-21 09:40



Bookmark and Share


  Karina"Kia"
Det stora vemodet rullar in!

Snyggt skrivet och jag får upp texten och musiken i huvet direkt.

Snyggt tolkat bra skrivet!

2017-11-18

    glasa VIP

jag vet
att den här texten berör mig
och jag älskar
att jag inte helt förstår den
det
är min respekt
för dig

2017-11-05

  DavidM VIP
Texten ger bilder. Från en slags tavla, ett inre rum till något yttre, rymligare. Skickligt författat.
2017-11-03

  kjell-åke bearfoot VIP
Funderar på havets betydelse ... men för mig väger mörkret tyngre som en förbannelse över mänsklighetens brist på ljus ... Kanske är jag vilsen ... men gillade din rader :)
2017-10-31

  Petter Wingren
Riktigt stark dikt konkret stabil men med stort utrymme för tolkning i en symbolrik miljö där alla sinnen doppas i samma verklighet.
2017-10-27
  > Nästa text
< Föregående

Oskar Styrbjörn
Oskar Styrbjörn VIP