Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skilda åtbörder

Det är skillnad på gester

En gest kan vara 

att ge någon en oväntad present eller tjänst

eller att ge någon en negativ gest

i form av en axelryckning




Fri vers (Fri form) av Valter Örn VIP
Läst 174 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-10-21 10:04



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Kunde nästan tro du
Va från Gestrikland o
Inte en skarpögd Jemte!
;}
2017-10-21
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP