Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Eat me


Tänk att känslor kan vara så starka
Man kan hamra på dem med en slägga
Hugga med yxa dessa handlingar

Håll dina förbannade tassar
Håll käften om hur min kropp ser ut
Ge fan i att glo på mina bröst

Gå ut i skogen och krama träd
om det kliar i dig efter närkontakt

Se till att hålla dig på avstånd
Det ska vara space mellan oss

Knip din käft när dumma tankar tar form







Fri vers (Fri form) av LenaJohansson VIP
Läst 217 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-10-21 10:14



Bookmark and Share


  Quasimodo
Det var pang på rödbetan och ingen tvekan om vad som menas!
2017-10-21
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP