Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gamla meriter

När man är gammal

kan man inte helt livnära sig på

gamla meriter

Kroppen har sin egen agenda




Övriga genrer (Aforism) av Valter Örn VIP
Läst 199 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-10-21 10:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP