Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Från de mina i Arkansas USA. Inspiration Jeremia 15:19


Skruttig trailer går upp i rök i Arkansas.


Profeten Jeremia

talar om att Gud

vill att vi ska

bära fram

ädel metall

utan slagg


då skall vi få

tjäna Gud som

Hans mun...




Övriga genrer av Bibbi VIP
Läst 427 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2017-10-21 14:24



Bookmark and Share


  Niliboy
men va bra, jag vill gärna bli en Guds
livliga lärjunge.
2017-10-22

  aol
Så tankeväckande.
2017-10-21

  ResenärGenomLivet VIP
Tänkvärda ord...
2017-10-21
  > Nästa text
< Föregående

Bibbi
Bibbi VIP