Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ibland undrar jag...


Min kropp

Ibland undrar jag om det är min kropp
Ibland under täcket, under svår ångest
Upptäcker jag min kropp som om den vore
någon annans...

Ibland under allt större påtryckningar förstår jag
Ibland undrar jag om jag någonsin kommer att slippa
Upptäcker att jag är fast, fäst i en föreställning
som dröjer sig kvar...

Ibland finns där något annat
som ersätter tidigare läge
som bara händer...

Ibland undrar jag om jag är frisk
och förstår att det inte är min kropp
det är fel på...

Utan min uppfattning av den.




Fri vers (Fri form) av Joni Stam
Läst 525 gånger och applåderad av 10 personer
Utvald text
Publicerad 2017-10-21 16:14



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Stark igenkänning här, lyssnade till soft musik då jag läste raderna. Tyckte det kändes seriöst passande. Välskrivet och säkert känt av individer. Ord som sällskap på vägen.
2018-05-09

  dansamedvargar
Så berörande,
som att läsa ett inre samtal, ett läkande samtal under process!
2017-10-25

  bumerang

Vågade känna!
2017-10-21

  bumerang

Undrar om det är så
När overklighetskänslor kommer
Att man är närmare själva livet
Ännågonsin - just då,
Just att man vågade?
2017-10-21

    Sefarge VIP
Djuplodande!
Om yta och inre
Känslor i otakt
Med tidsandan?
:}

2017-10-21
  > Nästa text
< Föregående

Joni Stam
Joni Stam