Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pussel



Så länge som tiden vi fick

så länge har vi nu varit ifrån varandra.



Du lade dig ned för att sova

och jag fick lämna dig där.



Livet pågår och jag får åka med ett tag till.

Hållplatser som far förbi.



Mitt liv är ett pussel utan den där sista biten

som att sakna någon man har kär.






Fri vers (Fri form) av cerberus
Läst 207 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-10-21 19:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

cerberus
cerberus