Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Planeterna

 

 

 

Samlar sten, det händer

att jag lägger dem på rad

Merkurius

Venus

Jorden

Mars

Jupiter

Saturnus

Uranus

Neptunus

och att någon bakom min rygg viskar

– På andra sidan är det natt och mer än hundra grader kallt

och jag tänker

att jorden har en måne som heter Månen, Moon eller Luna

 




Fri vers av Kozo
Läst 346 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-10-21 19:35



Bookmark and Share


    ej medlem längre
en tanke med korsord+
2017-10-21
  > Nästa text
< Föregående

Kozo
Kozo