Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skräcken släpper sitt grepp

 

Där hjärtat öppnat sig

finns inga hemligheter att rädda

det ensamma livet ekar sin saknad

rädsla, ångest, vilsen tomhet

 

bara natten rymmer den gemenskap

drömmarna skapat

tiden är oändlig för den som inte blundar

 

hon följer morgonens ljussläpp

under sin vandring finner hon sin ro

då skräcken släpper sitt grepp.

 




Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 190 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-10-21 19:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP