Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En ängel i vit päls



I nattens mörka timmar gör saknad dubbelt ont

I varje stjärna och i månens silversken

Finns minnen efter den vän som saknas mest

En stilla bön om tröst i saknaden

Du vandrar aldrig ensam när livet är som tyngst

För hon finns vid din sida i alla dina minnen

Hon buffar på dig och spinner där 




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 381 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-10-21 22:19



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Berör inom!
2017-11-05

  ULJO
Starkt berörande skildrat
2017-10-23

  Marita Ohlquist VIP
Berörande text om sorg, saknad och tröst!
2017-10-22
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP