Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Canis Lupus människans skugga  

 

Canis Lupus
människans skugga
i riset under granarna
smälter dina spår in i mina

det vilda i mig
som aldrig blev tämjt 
går därute i skogarna
om jag aldrig mer kommer dit
ser ändå ditt gula öga molnen fara
och lystrar du till sången
om samklang i liv och död

Canis Lupus
våra korta liv må vi leva
i trohet
hata må andra göra




 




Fri vers av Måna N. Berger
Läst 471 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-10-22 02:13



Bookmark and Share


  walborg
Elegant och tänkvärd text
2017-10-22
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger