Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet lär

;)vad jag lärt av livet och av kända tänkare

den senaste tiden, är att man måste välja sina strider

med omsorg,

samt (sagt av Martin Timell):

"Jag måste revidera min approach"  ;)




Övriga genrer (Satir) av Valter Örn VIP
Läst 365 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2017-10-22 07:06



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Bra rutet i din satir!
2017-10-24

  Ingrid Trolle
Jaaaa. Nog har han alltid
förefallit att vara högt ovan
oss, men jag hade inte väntat
mig detta.
Mycket bra satir.
2017-10-22

  Marita Ohlquist VIP
Bra text om elever i livets skola!
Många är med på alla lektioner, andra har stor frånvaro.
2017-10-22

  Öknens Ros VIP
"Då vänder vi blad" ;)
2017-10-22

    Lars J
Tänk när han satt och kom på den meningen:

"Jag måste revidera min approach"

Undrar om han kände sig nöjd med den formuleringen?
2017-10-22

  H.C.B
:)
2017-10-22
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP