Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stympade träd

stympade träd
fulla av ugglor
möter mig varje dag

en del slår mig med häpnad
en del slår mig med vingar
som försöker kväva min ande

mumien av sand som söker sin himmel
berget som helar sig själv

genom att aldrig ge upp sin själ
och sluta växa över sitt förstånd

för att ha något att ta av
när svälten dränker mina ögon
och stympar min kropp

som tack för ugglornas vingar




Fri vers (Fri form) av Börje Larsson
Läst 492 gånger och applåderad av 12 personer
Utvald text
Publicerad 2017-10-22 08:02



Bookmark and Share


  Karina"Kia"
Visst finns styrkan i det man gör och träffar på varje dag påverkar än och som varelse påverkar man livets flöde..som

Ugglornas vingar!

Stark text!
2017-10-26

    ej medlem längre
Tycker mycket om denna text, cirkelkompositionen, det starka bildspråket och särskilt raderna: "genom att aldrig ge upp sin själ/och sluta växa över sitt förstånd".
2017-10-25

    Shush
underbar. så mycket känslor.
2017-10-25

  Anya VIP
Denna tyckte jag om. Enastående bilder.
2017-10-23
  > Nästa text
< Föregående

Börje Larsson
Börje Larsson