Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjärtevarm


Värm din själ
mot mitt hjärta

låt det tina
den frusna smärtan

som hindrar dig
att känna kärlek




Fri vers (Fri form) av överlevaren VIP
Läst 390 gånger
Publicerad 2017-10-22 16:30



Bookmark and Share


  ULJO
Länge leve kärleken och dina vackra ord
2017-10-23

  Nils-Robert
Underbara rader om kärlekens kraft.
2017-10-22

  Blått Norrsken VIP
Underbara innerliga ord att hjälpa sin nästa.
2017-10-22

    ej medlem längre
Fantastiskt skrivet!
2017-10-22

    ej medlem längre
Mycket värme ryms i dina fina ord..
2017-10-22

  Luciana Pascual
Fint!

2017-10-22

    ej medlem längre
så varmt och vackert
tårarna rinner över rutan

2017-10-22

    carinamnm
Tusen hjärtan värd denna fina text!
2017-10-22

  Marita Ohlquist VIP
En vacker text om att vilja värma en frusen själ och därmed väcka kärleken till liv!
2017-10-22

    ej medlem längre
Fint!
2017-10-22

  Quasimodo
Så talande för vad själen behöver för att känna och våga kärleken!
2017-10-22
  > Nästa text
< Föregående

överlevaren
överlevaren VIP