Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nu vet jag, innan gjorde jag inte det

 

 

 

Tröttheten som en

såpbubbla

vacker och lätt

kroppen flytande

i mitten

vibrerande

stenar, sand, jord

verklighet

förvirrar och

provocerar

plötsligt vidgas

det möjliga till en

oändlighet

 

 

Ler åt upptäckten

 

 

Härifrån

finns

ingen återvändo




Fri vers av Kozo
Läst 295 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2017-10-22 13:48



Bookmark and Share


  Blomma-Stjärna VIP
underbar upptäckt - underbart skaldat - - - om den sällsamma utvidgning av tiden som poesi och accepterande och lyhörd stillhet kan ge
2017-10-23

  i af apa
hoppfullt, kosmos är oändligt.
2017-10-23

    ej medlem längre
när man vaknar upp hos
uppfinnarjocke;
med en förlösande Flykt +
2017-10-22
  > Nästa text
< Föregående

Kozo
Kozo