Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sinnets skiftningar

 

 

I djupet av min själ

vandrar livets ande.

 

I drömmens fantasivärld

leker sinnet sitt vilda liv.

 

Så kommer uppvaknandet 

till livet utanför allt annat.

 

Livet fortsätter dag och natt

till tiden ger vika och bort vi far.

 

 




Fri vers av M M Mannheim VIP
Läst 216 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-10-22 14:34



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Bra, tänkvärd det om livet och döden!
2017-10-22

  överlevaren VIP
Tidlösa ord....
2017-10-22
  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP