Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Magic Touch del.2/2



Forts. ..

Det blev en härlig upplevelse
Med mat,stoj och skoj samt
musik från lokalens Gitarrist
Stjärna.

På morgonen drömde han att
han jagade en liten flicka
med en stor hästspruta i handen
Och hela tiden konstigt fnittrande

Då såg han på ögonen
att det var han som var
inuti flickan,och hon som
var inuti honom, vilken
underlig Dröm, tala om
ombytta roller. ..

Han vaknade upp när
huvudet slog i sänggaveln

Ajj kliade sig i håret, gäspade
stort, vände sig om till sängen
bredvid, där hon låg med
halvöppen mun, kanske
drömmande om sina bardoms
trakter kring Säveån?

Han lutade sig framåt och sniffade
hennes öra som doftade svagt av
Liljekonvalj, med ett leende

Lät henne sova vidare, det hade ju
ändå varit hennes 30-års dag.
Med Lammracks och kanhända
lite väl mycket rött stark vin från 70-
talet.

På bordet stod några glasvaser
med blombuketter och halvöppnade
presentpaket från gårdagen.

Han klev upp och ut på
balkongen, kikade ner
från andra våningen mot
gräsplanen och den Tyska
helpensions ligan som redan
var församlade kring parasoll och
solstolar med sina badhanddukar
och sina plastkassar inför dagens
kommande solbatalj.

De beklagade sig för att det redan
var så varmt och att vichyvatten
flaskorna tagit slut för att
hotelledningen inte beställt
tillräckligt-De snåljåparna!
Trots att de betalt för helpension

Dessa Turist trivaliteter tänkte han
Vände sig om, gick in och stängde
resolut balkongdörren för att A/C
anläggningen skulle fungera
ordentligt.

Masade sig in till badrummet
skruvade på vattenkranarna

Till behaglig temperatur
och nivå, klev sedan i
slöt ögonen, njöt av det
skummande badet
med väldoftande badolja
inköpt från den lokala butiken

Och tänkte på att man
nog hade det rätt så bra
ändå, trots allt gnäll om
motsatsen även där
hemma i gamla Svedala. ..











Prosa (Kortnovell) av Sefarge VIP
Läst 229 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-10-22 19:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP