Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tid är det enda vi har


Tid

Framtiden är en väg och den är din att finna.
Krafttag, andetag, njut av stunden och låt dig lyssna på hjärtats slag.
Sällsynt och alldeles underbar.
Den tid att lyssna och känna hjärtats slag, kan vara den tid du säger att du inte har.

Dagen vi alla ska möta kan bli den sista tid att känna hjärtats slag
passa på
njut av stunden.

Ta dig tiden
Tiden är det enda vi har.






Fri vers (Fri form) av Artpfr
Läst 373 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-10-22 17:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Artpfr
Artpfr