Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den försåtligt leende


Det råder brister
i konsten att
vara medmänniska
för skenbarheten ses
tassa i sina svarta
spår över snöhöljd mark
och ständigt värva
nya epigoner

För den aningslöse
blir styggelsen ofta
till en störtflod
utsatthet men ondskan
kan med en min
av likgiltighet
snabbt byta skepnad
och förneka sin existens




Fri vers (Fri form) av BenGust VIP
Läst 251 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-10-22 18:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

BenGust
BenGust VIP