Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Räkna till en rikedom

 

Vinden viskade: "Solen skiner på er idag!" 
 
Och sedlarna som seglade ner  
och lade sig som en gyllene väg vid våra fötter 

Och vi kastade oss framstupa  
och vi fångade dem i fallet 
Och vi flaxade med våra armar mot himlen 
som änglar eller som skrikiga ungar

Sedan sorterade vi varje valör, varje kulör, i en egen kasse 
 
Och nu ligger den här; höstens hela förmögenhet
utspridd över vårt köksgolv 




Fri vers (Fri form) av Daniel_78 VIP
Läst 441 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2017-10-22 20:30



Bookmark and Share


  Bjarne Nordbö
Snyggt snickrat.
2017-10-24

  ULJO
Hösten är här ingen återvändo
2017-10-23

  walborg
Härlig höstglädje
2017-10-22

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Lövmatta i köket låter originellt !
2017-10-22
  > Nästa text
< Föregående

Daniel_78
Daniel_78 VIP