Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om kränkning


I fartvinden som uppstår då man
jagar den som påstår kränker
finns en stor risk:

Att man själv kränker den som
som man själv tycker kränker andra




Övriga genrer av Anders Nordlander VIP
Läst 520 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-10-22 22:36



Bookmark and Share


  Anders Nordlander VIP
Alla kan bli kränkta alla kan bli utnyttjade. Alla ska med på tåget

samtidigt; ingen ska bli oskyldigt dömd på förhand heller
2017-12-02

  lodjuret/seglare VIP
Kort och koncist uttryckt. Av din penna. Sens moral, spotta inte i motvind om du kastar sten på den som sitter i glashus.
2017-11-13

  walborg
ett ärligt jagbudskap kanske vore bättre
2017-10-23

  aol
Den som öppet kränker andra måste sägas till annars slutar dom inte upp med det,
2017-10-23

  ULJO
Så kan det vara
2017-10-23

  Ric
Sant, men idag är det tyvärr öppna skottgluggar överallt som gäller.
2017-10-22
  > Nästa text
< Föregående

Anders Nordlander
Anders Nordlander VIP