Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De gulnade lövens ingivelse

Rostade sken ligger utspridda
täcker köldens stundande hunger
Du reser förväntan över vinterns behov av täta fibrers slöja
där jag vill vila min lungas rytm
Din avskalade ulltätnad lockar en blick så avsmakligt beundrad att min längtar avtar
Trots din disiga motfärd lämnas min åtrå oförmögen att andas in din huds håriga sår
Utan de fina äkthetens linjer ser vi hur andra river din nakenhets kläder
Jag lämnas utanför att skåda alla skimmer utan minsta lust att vända min svidande käfts lustar




Fri vers (Fri form) av Gena
Läst 471 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2017-10-23 00:16



Bookmark and Share


  DavidM VIP
Uttrycksfulla strofer som lämnar många bilder för det inre.
2017-11-02
  > Nästa text
< Föregående

Gena
Gena