Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lånade från Google


Helgen rann iväg

Nu sitter jag i mörkret och drömmer
om helgens härliga dagar.

Ena minuten stod vi med grytorna ,
nästa intog vi maten med skratt och bubbel .

Det är så härligt att få känna att man lever,
njuta av varje ögonblick .

Ta dig tid att ge dina vänner denna tid av dig,
finns inget mysigare då du har en sådan
gemenskap.

Vi skrattade så vi tjöt ,
herren i vårat gäng kommer med roliga
skämt som gör oss glada och fnissiga!

Vilken fantastisk helg jag har haft!!




Fri vers (Fri form) av soligajag_1 VIP
Läst 328 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-10-23 06:28



Bookmark and Share


  Lindha W Gustavsson
Låter verkligen som du haft en energigivande helg med mat, skratt och gott sällskap. tycker mig kunna se er där bland alla grytor!
2017-10-23

    ej medlem längre
Så härligt det låter!
2017-10-23

  Valter Örn VIP
Så livsbejakande ! God mat och gott umgänge; vad kan man mer begära ?
2017-10-23

  ULJO
Roligt att höra, önskar dig allt gott
2017-10-23
  > Nästa text
< Föregående

soligajag_1
soligajag_1 VIP