Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dialog

Ett samtal mellan människor

är något helt underbart

-när det förs i dialog ...




Övriga genrer (Aforism) av Valter Örn VIP
Läst 169 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-10-23 07:15



Bookmark and Share


  Ingrid Trolle
Så rätt!
2017-10-23
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP