Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vem säger att inte jag har rätt att citera..


Veden.

"Ve den som har märket på sin panna"
Efter övervägande, ett beslut, en paus..
-Ve den som har märket på sin panna..
-Fortsätt..
"Den ska hålla elden levande"
-Eller..
"Den ska vara ljuset i ditt liv"
-Se, du har ett val, välj själv..
___Förslag ett___
-Men dom påverkar mig.
-Är du veken, eller?
-Nej, men jag kanske vill ha båda,
då heter det inte "Eller" bara Ock.
-Det är felstavat, så blir det Ocker.
"Så barn till skolan igen och
då handlar det om Ve-ken."
-Då? Ska det inte vara nu?
___Förslag två___
-Den var dålig!
-Men försök själva då.
-Herregud, va vi är töntiga.
-Nähä!
"Så barn till skolan igen och
nu, handlar det om Ve-ken."
-Ska vi dansa, eller..
-Ok, men jag kan inte.
-Vågar du inte.
-Nej!
-Vi måste förlösa, hördes det från den blå ambulansen.
___Andemeningen___
"Allt har ett slut eller en ny början"
-Fast med erfarenhet som bränsle.
-Ja och..
"Ve-den som fattar rätt beslut, sen."
-Du behöver inte skriva mer på den här boken..




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Catherine Brandt VIP
Läst 283 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-10-23 09:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Catherine Brandt
Catherine Brandt VIP