Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tiden är inte det viktigaste





Några få minuter

kan tillföra mer

än många timmar




Övriga genrer (Aforism) av Marita Ohlquist VIP
Läst 503 gånger och applåderad av 37 personer
Publicerad 2017-10-23 10:39



Bookmark and Share


    Linda Hjelm
Nästa tatuering!!
2017-11-05

  Johan Strömstedt
Tänk att det kan bli något så klokt på bara tre rader. När inre funderingar får komma fram och sättas på pränt blir det ibland, som i det här fallet ett fint citat.

2017-10-29

    örn
Många timmar består ju dock av flera "få minuter" så det beror ju på hur man spenderar sin tid?
2017-10-29

  Respons VIP
Så sant.
2017-10-25

  Lena K Nilsson VIP
Så sanna ord!
2017-10-25

  Nils-Robert
Att stanna upp och skicka ett leende betyder mycket
2017-10-24

  Rise Little One
Så sant och väsentligt skrivet!
2017-10-24

  Gunnel Eriksson VIP
På pricken.
2017-10-24

  Blått Norrsken VIP
Sant och mycket klokt skaldat.
2017-10-23

  Peter G VIP
Välformulerade och tänkvärda rader!





2017-10-23

  Tor-Björn Gustavsson VIP
Kvalité och känsla är viktigare än tiden.
Lycka kan vara en sekund eller läsa en av
dina funderingar. Kram. TBG.
2017-10-23

  Maria Sundelin VIP
Sant
Kramar
2017-10-23

  StinaJ VIP
Så sant och så klokt skrivet.
2017-10-23

    Peter Söderqvist
Visst kan de.
Kloka tankar om tiden.
2017-10-23

  Blomma-Stjärna VIP
Härligt att få bli påmind om detta sanna och otroliga och roliga!
2017-10-23

  Eva Helene VIP
Javisst! Koncist och bra!
2017-10-23

  Margit Grell
Klokt och sant!
2017-10-23

    Elisabeth Nilsson VIP
Klokt diktat! Räkna de lyckliga stunderna blott.
2017-10-23

  M.Eta
Så är det verkligen ibland, man lägger ner mycket onödig tid för att man är omständig och planerar dåligt! Bra sagt!
2017-10-23

  i af apa
Ja. händelser kan gå fort. kärnfullt.
2017-10-23

    ej medlem längre
Ja, det kan jag skriva under på
kunskap vandrar snabbt !
2017-10-23

  ULJO
Så klokt sagt
2017-10-23

  överlevaren VIP
Väl valda ord!
2017-10-23

    ej medlem längre
Livets klokhet i ett nötskal.
2017-10-23

  Poesia VIP
Exakt!
2017-10-23

    ej medlem längre
Klockren! <3
2017-10-23

  Anya VIP
Så är det absolut. Fast egentligen ska man vara rädd om varje minut...men det går väl inte att gå omkring så hela tiden....kanske.

Träffande skrivet.
2017-10-23

  walborg
Bevingat ord igen!
2017-10-23

  Öknens Ros VIP
Några få minuter kan ibland vara livsavgörande.
2017-10-23

    ej medlem längre
Tack för ännu en dikt med din välformulerade klokskap. Kvaliteten i några minuter kan vara så mycket mer än kvantiteten av många timmar. Solklart!
2017-10-23
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP