Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett slutet rum

Ensamhet-

en vaggande oro
ett skavande under hud
egot som spegelbild

ett inre som maler
tankarna glider
tiden tycks stå still

dagar dold i dunkel
svävar uti periferin
andas ut och in

ett sökande inåt
i det fördolda
ett slutet rum




Bunden vers av Rosen VIP
Läst 551 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-10-23 12:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rosen
Rosen VIP