Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Siri

 

Siri,

Välkommen

du segersköna




Fri vers av StinaJ VIP
Läst 379 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2017-10-23 13:25



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Underbar
2017-11-04

  överlevaren VIP
Sötnos!
2017-10-24

    ej medlem längre
Vad skall man säga? Ja, inte vet jag. Förbluffad som jag är så gläds jag åt att andra vet.
2017-10-24

  Marita Ohlquist VIP
Vilket underbart litet knyte!
2017-10-23

  Annie b'larsson VIP
PS. Det är jag som applåderat.
2017-10-23

  Annie b'larsson VIP
Jag kan tyvärr inte skriva någonting när den där personen under här visat sig. Den totala allergin utbryter i mig.
2017-10-23

  Larz Gustafsson VIP
Tänk om Siri varit en mård... jag kände en som hette så - Siri Mård.
She was in one accord with the Lord.
2017-10-23

  ULJO
Oj så gullig
2017-10-23
  > Nästa text
< Föregående

StinaJ
StinaJ VIP