Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fönster mot världen

under fingrars magnetism
förs en hungrig kamp om att få fäste
en strid om kraft och utrymme
balans i fullkomlighet och kontroll

under ett handarbetes följsamhet
i små och stora symboler
ges budskap eller bindning av egen gloria
ett tyst drama, tankars ekon

allt har sitt pris och sina gränser
fönster mot världen ger insyn
avspeglar själars rum
rymliga nog för alla att vistas i 

 




Bunden vers av Rosen VIP
Läst 520 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-10-27 16:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rosen
Rosen VIP