Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

uppslagsverket under skinnet


Jag bryter ihop och bölar när jag inser att de flesta människor bär på en dold agenda varje dag. Du ringer sjukvårdsupplysningen, får rådet att ge mig vatten och smärtstillande, men jag tror att du ska förgifta mig.

Det här med uppslagsverket under skinnet har jag egentligen vetat, redan som barn kände jag på mig att himlen i andra var en konstruktion av paradiset innan det mörknade, ändå måste jag avslöja dig igen.

Du är inte känd för diagnoser, anses som vacker med rosenkinder och läppstift. Det är bara det att då du inte lyckas le, går du in i väggen och slår ihjäl grannen med jordklotet ingen sett dig uppfinna.

_____




Fri vers av Jag är fan större än Sartre VIP
Läst 243 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-10-23 18:32



Bookmark and Share


  KYREUS of Sweden
Makro-sensitivt
2017-10-23
  > Nästa text
< Föregående

Jag är fan större än Sartre VIP