Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livsöde i moll

Med ett tomt blad.

I skenet av en lampa.

Sitter en poet.

Långt före sin tid.

Magra kinder.

Härjad kropp.

Han är fattig på ord.

Brottas med vånda.

Det han gör bäst blir ingenting av.

Glöden har falnat och snart är han borta.

För alltid.

Och glömd.




Fri vers (Fri form) av Boneyfrank VIP
Läst 200 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-10-23 21:24



Bookmark and Share


  Syrran77
Lite sorgligt
2017-10-23
  > Nästa text
< Föregående

Boneyfrank
Boneyfrank VIP