Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag och jag och han

det växer och gror
med näbbar och klor som tror
sig veta mer än jag

om livet och världen och allt därtill
som inte kan stöpas och läggas intill,
i fack, på rad efter rad efter rad

har inte orkat sortera mentala arkiv sen jag var barn
om ens då

men jag går sönder

och jag tänker på dig varje dag, Du
som kunde ha gett mig näbbar och klor att bita och riva tillbaka med

men allt rann mellan våra fingrar
och Du hann inte, och jag hann inte med dig
innan Du hann ikapp dig själv

för tiden är överallt och ingenstans
och ler ett mona lisa-leende
som ingen någonsin kommer kunna tolka




Övriga genrer av ruddy good
Läst 334 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2017-10-24 00:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ruddy good